al contingut a la navegació Informació de contacte

El Municipi

Turisme

La Pobla de Cérvoles està ubicada a un indret privilegiat de les Garrigues. Al peu de la Serra de la Llena i a 700 metres sobre el nivell del mar, la Pobla pren el caràcter de poble de muntanya en una comarca molt caracteritzada pel pla i sense grans extensions boscoses. La seva localització estratègica en un racó on les Garrigues fan frontera amb la Conca de Barberà i el Priorat li confereix unes possibilitats d’excursions i visites properes d’alt interès, tals com el conjunt monàstic de Poblet, les muntanyes de Prades, el Parc Natural del Montsant o els paisatges vinícoles del Priorat. Alhora, per la seva posició respecte l’eix dels Pirineus, la Pobla de Cérvoles i els diversos punts elevats de la Serra de la Llena són un mirador excepcional d’aquest massís, no només dels grans cims del Pirineu català sinó, fins i tot, del Pirineu aragonès. La Pobla de Cérvoles és també un punt de notable concentració de l’activitat vinícola de la comarca. Al nostre poble hi ha dos cellers de gran qualitat i la vinya domina bona part de l’entorn del poble. També el conreu de l’olivera està molt estès arreu del municipi i l’oli local és conegut per la seva qualitat. Podeu conèixer tot el seu procés d’elaboració visitant el Museu de l’Oli. I, per descomptat, tot el municipi, un dels més extensos de la comarca, és ple d’exemples de construccions i infraestructures de la vida agrària amb pedra seca, un patrimoni cultural altament valorat i reconegut. Parlar de la Pobla de Cérvoles és parlar d’un paisatge d’alt valor, d’un mosaic agroforestal de gran bellesa, d’un patrimoni cultural ric, dels valors propis de la vida rural a un poble de muntanya de Ponent i d’un conjunt arquitectònic de notable interès. A la Pobla de Cérvoles podreu gaudir, a més a més, de tranquil·litat i harmonia amb l’entorn, alhora que també d’una elevada sensibilitat artística amb el paisatge, com és el cas de la Vinya dels Artistes. En aquest apartat hi podreu trobar un recull de diverses activitats i recursos que us permetran gaudir de la vostra estada i repetir-la en el futur.

RENFE INFORMACIÓ HORARIS

AQUÍ PODEU CONSULTAR TOTS EL HORARIS DELS TRENS DE RENFE. ATENCIÓ L’ESTACIÓ DE VINAIXA ROMANDRÀ TANCADA FINS NOU AVÍS. Aquí podeu consultar els horaris de transport alternatiu fins a l’Espluga de Francolí on podreu agafar el tren

HORARIS CONSULTA MÈDICA

HORARI METGE Ens informen que a partir de la setmana vinent (setmana del 08 de febrer) el metge vindrà dues vegades a la setmana com es feia fa un temps. Els dilluns i els dijous de 08:30 a 10:30h. El doctor Pérez s'incorporà de nou el dijous vinent. Com sempre s'ha de trucar abans d'anar a la consulta i ells valoraran.

Document Actions