Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cal Gort

Set lletres i un espai presenten Cal Gort. Una casa pairal plena d'història, construïda l'any 1780, situada a la Pobla de Cérvoles. Un petit poblet idíl·lic i màgic a Les Garrigues. L'encant dels carrers i el patrimoni cultural de la vila serà present en els records de la teva estada a casa nostra.

Fa més de trenta-cinc anys que funciona també com una escola de camp que fomenta l'educació, a través de les activitats i tallers experiencials. Oferint uns valors pedagògics als infants i joves, i construint així, una convivència equilibrada i respectuosa amb la natura i l'entorn que ens envolta, a més de donar a conèixer el món i la vida rural. L'equip de Cal Gort té un tracte proper i familiar, fent-vos sentir com si fóssiu a casa.

Cal_Gort_(la_Pobla_de_Cérvoles)_-_1.jpeg

Espais privilegiats i amb encant per compartir i viure, ja sigui amb l'escola, la família, la colla d'amics o l'esplai. Vetllem perquè l'estada i les vivències a casa nostra, us quedin guardades en un autèntic i bonic record.

Cal Gort, escola de camp, té una capacitat màxima 112 persones distribuïdes en dues cases independents; la primera capacitada per acollir a 67 persones i la segona, 45. Amb tres menjadors, vuit sales per a realitzar tallers i activitats, dos patis interiors, un camp de futbol i una piscina municipal.

4640xl.jpeg

Més informació a: https://www.calgort.cat/