Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cérvoles Celler

La família Cusiné, propietària del celler bicentenari Castell del Remei, va decidir apostar el 1997 per aquest celler de dimensions més reduïdes a la recerca de noves possibilitats dins la DO Costers del Segre. La qüestió diferencial del Cérvoles Celler és el terrer on es troba assentat, a l'extrem sud-occidental de la DO, a la comarca de les Garrigues però limitant amb el Priorat. Un indret d'orografia irregular i dura, però amb un microclima ideal per a la viticultura de qualitat.

es000836168_original.jpeg

La personalitat i qualitat dels seus vins, així com el concepte de vi de terrer que defensen, ha valgut perquè Cérvoles Celler formi part del selecte grup Grandes Pagos de España, una associació de finques vitivinícoles que defensen la cultura del vi de terrer.

La finca Cérvoles Celler arriba a les 102 hectàrees, amb 32 hectàrees de vinya de les varietats negres cabernet sauvignon, ull de llebre, merlot i garnatxa negra i les blanques chardonnay i macabeu. El parc de tres-centes bótes de roure majoritàriament francès són el gran orgull del Cérvoles Celler, hi passen tots els vins d'una gamma de sis amb una producció anual total que ronda les 80.000 ampolles.

cervoles10-460x295.jpeg

Les visites, sempre concertades amb anterioritat, poden incloure la vinya i el celler, així com el tast d'un o tres vins, segons la modalitat escollida. https://cervoles.com/