Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ruta Transllena

TRANSLLENA.png

Atenció: la ruta de la Transllena és aconsellable fer l'ascens per sant Miquel de la Tosca i descendir per la canal del Marc.

Podeu seguir la ruta gràcies al QR de Wikiloc.

Pel que fa al seu entorn natural, la Pobla de Cérvoles està envoltada per la serra de Llena, que ofereix múltiples caminades. 

2_4980701631.jpeg

La ruta de la Transllena és una ruta marcada de manera permanent que recorre una distància total de 13.370 km, amb un desnivell acumulat de 621 m. El temps aproximat de ruta és de 4 h i 30 min. 

sin-título-1_6248780987.jpeg

Durant la passejada, es ressegueix la serra de Llena, el coll de les Marradetes, la punta de l'Osona, el coll de l'Abellar, l'ermita de Sant Miquel de la Tosca i la Pobla. Es pot contemplar un paisatge dur, sec..., des del coll de l'Abellar; o, des de la punta del Curull, es pot admirar àmplies visites tant de les terres de la demarcació de Lleida com de Tarragona. Pel que fa a la vegetació, podem trobar-hi alzines, pins rojals, pins blancs i algun roure. En la part obaga, hi ha més zones humides i petits cursos d'aigua. En canvi, en l'altre vessant, la vegetació és més pobra per la situació de solana. En aquesta part, hi podem trobar importants cingleres de roca conglomerada calcària. 

WhatsApp Image 2022-03-29 at 11.09.48.jpeg

Més informació sobre la ruta: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/transllena-la-pobla-de-cervoles-113102859#

Document Actions